Forbrukslån på timen

Forbrukslån på timen

Ofte når man skal søke om et forbrukslån, så vil man vite om man får låne så raskt som mulig. Mange vil gjerne ha lånet på timen også, men det lar seg ikke gjøre. Eller gjør det kanskje det? I denne artikkelen skal vi se nærmere på to forskjellige typer lån, henholdsvis et vanlig forbrukslån og såkalte mikrolån, der man faktisk kan låne penger på timen.

Låne penger på timen med forbrukslån

Et vanlig forbrukslån strekker seg ofte opp mot summer på hele 400 000 kroner, og da er det vanskelig å tro at man kan låne disse pengene på timen. Og du har nok rett i den antagelsen, for banken vil nok bruke noen dager før pengene er inne på kontoen din. Det som derimot er sant, er at bankene har moderne systemer som kan behandle søknadene dine for forbrukslån på timen. Det betyr at i det sekundet du trykker «send søknad», så går det bare noen minutter før du har fått beskjed om innvilgelse eller avslag i innboksen din.

Det er med andre ord dette man som oftest mener når man snakker om forbrukslån på timen. I alle fall når det gjelder tradisjonelle forbrukslån, der man snakker om store lånesummer som nevnt ovenfor. Men frykt ikke, hvis du har akutt behov for penger, så finnes det kanskje et alternativ som kan hjelpe deg, som du nå skal lære mer om.

Minilån gir deg faktisk penger på timen

Kjært barn har mange navn, heter det visst, og det stemmer definitivt for såkalte mikrolån. De omtales ofte som smålån, SMS-lån og gudene vet hva. Som du skjønner er det i alle fall snakk om små summer, i forhold til de tradisjonelle forbrukslånene. Her låner man vanligvis mellom 1000 til 10 000 kroner, men av og til opp til 50 000 kroner. Forskjellen på disse lånene, er at betingelsene er noe gunstigere og billigere for din del, og ikke minst at pengene dukker raskt opp på konto.

Faktisk kan du med et minilån søke om å låne penger via en simpel tekstmelding, og se at pengene dukker opp på konto bare en time etterpå. Det høres nesten for godt ut til å være sant, men dersom man søker om å låne i vanlig arbeidstid, så kan man banne på at man får et lån på timen. Grunnen til dette er at det er snakk om såpass små lånesummer, at kredittsjekker ikke blir involvert. Dermed går hele prosessen raskere, og du kan få pengene du har så stort behov for nærmest umiddelbart. Hurra for effektive forbrukslån!

Stengt for kommentarer.