Thorn er en virksomhet som driver med salg og finansering av elektroniske produkter. Thorn ble grunnlagt i 1975 og har siden da vært en voksende aktør i salgsmarkedet av elektroniske produkter. Thorn tilbyr forbrukslån med konkurransedyktige betingelser og lave renter.

Forbrukslån

Trenger du en tv eller kanskje en laptop? Eller kanskje penger til en ny spillkonsoll til poden? Hos Thorn kan du få forbrukslån uten sikkerhet. Dette betyr at ikke trenger å ha bil eller hus for å søke forbrukslån hos Thorn. Forbrukslånet har gode betingelser slik som løpetid på inntil 60 måneder og lave etablerings – og termingebyrer. Hos Thorn kan du få forbrukslån på opptil 50 000 kroner som du kan bruke på hva du vil. Pengene vil du få sendt direkte inn til din konto.

Hvordan søker jeg?

Før du søker kan du bruke lånskalkulatoren og regne ut hvor mye et potensielt lån vil koste deg. Kalkulatoren ligger på Thorn sitt nettsted og er enkel å bruke. Alt du trenger å gjøre er å legge inn løpetid og lånesum, deretter vil kalkulatoren beregne hvor mye månedsbeløpet blir.  Når du er klar for å søke så kan du bruke søknadskjemaet på selve nettsiden. Her legger du inn personopplysninger og velger om lånet skal nedbetales med enten autogiro eller faktura. Så snart du har fylt ut skjemaet så vil Thorn kontakte deg og la deg vite om du har fått innvilget lån eller ikke.

Krav til søker

Thorn forbrukslån er kun for de som har fylt 20 år og som har fast inntekt. Dessuten må du ha bodd i Norge i minst 3 sammenhengende år og ikke ha aktive inkassosaker. I tillegg må du også gi samtykke at Thorn henter kredittopplysninger om deg slik at de kan vurdere om du kan få lån eller ikke. Dette gjør du på selve søknadsskjemaet.