Forbrukslån på dagen

Forbrukslån på dagen

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det kan faktisk være mulig å få et forbrukslån på dagen. Faktisk kan du låne penger på bare noen få minutter, enten du vil tro på det eller ikke. For med dagens teknologiske utvikling, kan bankene sette av godkjenningsjobben til datamaskiner, slik at din søknad om lån ikke behøver å vurderes av et menneske. I praksis betyr det mindre ventetid for deg, og sparte kostnader for banken, som ender opp i et bedre og billigere forbrukslån for din del. Se også Billige forbrukslån for en oversikt over forbrukslån på dagen.

Slik får du forbrukslån på dagen

Når det er nevnt, så er det ikke basta bom at du får pengene inn på konto samme dag. Når man snakker om forbrukslån på dagen, så mener man som oftest at man kan få godkjent søknaden samme dag. Og ofte bare noen minutter – eller sekunder – etter at man har trykket på «send». Det tar kun maksimalt fem minutter å sende inn en søknad om forbrukslån på nettet, og langt mindre tid å få svar dersom banken har modernisert systemene sine.

Du må fortsatt vente på at pengene skal tikke inn på kontoen din, og dette tar gjerne et par dager. Spesielt hvis du søker om lån i helgen, så må du bare smøre deg med tålmodighet. Men på tross av dette så er det alltid noen som skiller seg ut, og hvis du søker om såkalte smålån- eller mikrolån, så er du nærmest garantert at pengene kommer inn på konto etter bare noen få timer. Enkelte banker har også en 24-timers garanti, der både penger og søknad skal være behandlet innen ett døgn. .

Hvordan gjør man det?

Det eneste du kan gjøre, er å sammenligne de ulike bankene. Finn ut hvem som har lagt opp systemene sine, og hvem som lover rask responstid. De fleste som svarer i løpet av samme dag, vil oppgi dette på nettsidene sine. Husk også at svartiden ikke kan være det eneste avgjørende. En del forbrukslån på dagen kan være langt dyrere enn andre, slik at det i lengden ikke blir verdt det. Flere faktorer må sammenlignes, som den effektive renten, ettersom det er denne som avgjør hvor mye dyrere lånet blir for din del.

Det er også mulig å bruke en låneformidler, som for eksempel Sambla  eller Lendo. Her slenger du inn søknaden din, og så vil de videresende den til fem av de mest populære bankene i landet. På denne måten kan du selv se hvilke som er mest effektive, og hvilke som gir deg de beste rentebetingelsene. Det er også viktig å tenke på at de ulike bankene stiller forskjellige krav til deg som søker, og de er relativt strenge på at du må innfri disse. Gjør du ikke det, så kan du egentlig bare glemme å søke, og spare deg for bryet.

Stengt for kommentarer.